• Novosti >
  • Vesti >
  • Zlatiborski Vassa SPA centar najbolji u Srbiji

Zlatiborski Vassa SPA centar najbolji u Srbiji

Zlatibor je omiljena destinacija brojnih turista jer pruža raznovrstan sadržaj za boravke gostiju svih uzrasta. Tokom proteklih godina postao je sinonim za centar spa hedonizma, idealno mesto za opuštanje i uživanje u spa i wellness sadržajima, koji su sastavni deo ponude većine zlatiborskih hotela. U wellness svetu Zlatibora posebno se izdvaja Vassa SPA koji se nalazi u okviru BOR Hotela by Karisma. Tokom nepunih godinu dana svog rada, ovaj centar je osvojio prestižnu titulu najboljeg SPA centra u Srbiji u sklopu renomiranog svetskog priznanja World Spa Awards.
Reč je o desetom jubilarnom izdanju ovog takmičenja koje je garancija izvrsnosti u spa i wellness turizmu i pokazatelj izuzetnih standarda. Ovaj jedinstveni spa postavio je Zlatibor na mapu svetskih destinacija, nudeći spa iskustvo koje je ranije bilo dostupno samo na dalekim destinacijama poput Kariba. Vassa SPA raspolaže luksuznim bazenom, đakuzijem, tepidarijumima za opuštanje, finskom, bio i infrared saunom, parnim kupatilom, kao i najsavremenijom teretanom, obezbeđujući celovito i nezaboravno wellness iskustvo. BOR Hotel by Karisma učinio je boravak još luksuznijim tako da je gostima na raspolaganju Kid's SPA sa bazenom i specijalnim SPA menijem kreiranim posebno za najmlađe goste, kao i SPA meni za tinejdžere.
BOR Hotel by Karisma na Zlatiboru sa prestižnih pet zvezdica deo je jedne od vodećih hotelskih grupacija na Karibima, Karisma Hotels & Resorts, koja nastavlja da širi jedinstveni portfolio u ovom delu Evrope. Ovaj luksuzni kompleks itekako doprinosi bogatstvu wellness i spa sadržaja na Zlatiboru, dok su tu i drugi zlatiborski hoteli koji su osmislili svoje spa centre tako da kombinacijom prirodnih tonova i materijala, aromatičnih mirisa i prijatne muzike stvaraju ambijent koji opušta i umiruje. Zlatibor se tako ističe kao wellness raj za hedoniste nudeći idealnu kombinaciju planinskog odmora i spa uživanja, gde gosti mogu pronaći sve što im je potrebno za duhovni i fizički oporavak.

Zlatiborski Vassa SPA centar najbolji u Srbiji X