• Novosti >
  • Vesti >
  • Vrhunski hedonizam na „BOR Fiesti“ na Zlatiboru

Vrhunski hedonizam na „BOR Fiesti“ na Zlatiboru

U subotu, 31. avgusta, kompleks BOR by Karisma bio je domaćin sedme po redu manifestacije za sve ljubitelje vina "BOR Fiesta". Ulica ovog apartmanskog kompleksa postala je ulica hedonizma i dobre zabave.

U svom čarobnom ambijentu "BOR Fiesta" ove godine nosila je temu "Gipsy night", a mnogobrojni proizvođači vina, džina, piva i rakije, kako iz Srbije tako i iz drugih zemalja Evrope, imali su priliku da predstave svoje proizvode. Svi prisutni uživali su u fantastičnoj muzici, vrhunskoj gastronomskoj ponudi i izvanrednom piću. "BOR Fiesta" i ove godine u sjajnoj organizaciji obezbedila je za posetioce i info pultove Turističke organizacije Zlatibor i Gold Gondole, gde su zainteresovani mogli da se informišu o svim pogodnostima i lepotama koje "zlatna planina" nudi, ali i da učestvuju u nagradnoj igri na kojoj su najsrećniji učesnici osvojili neke od nagrada, kao što su ulaznice za atrakcije, lokalitete, kao i produženi vikend za dvoje na Zlatiboru  i slično.

BOR Fiesta je još jednom potvrdila svoj status kao nezaobilazan događaj za sve ljubitelje vina i dobre zabave, pruživši posetiocima jedinstveno iskustvo koje kombinuje vrhunska pića, gastronomiju i muziku u magičnom ambijentu Zlatibora. 

Vrhunski hedonizam na „BOR Fiesti“ na Zlatiboru X