• Novosti >
  • Vesti >
  • „Vinomanija“ na Zlatiboru uz hitove Ane Štajdohar

„Vinomanija“ na Zlatiboru uz hitove Ane Štajdohar

Terasa i plato ispred hotela Palisad na Zlatiboru 27. jula bili su u znaku hedonizma za sve ljubitelje vina, rakija, ukusnih zalogaja i dobrog provoda uz koncert Ane Štajdohar. Festival „Vinomanija“ već je postalo tradicionalno mesto susreta vrhunskih vinara i ljubitelja vina iz zemlje i regiona.

Na festivalu su se pored renomiranih vinarija predstavile i destilerije iz Srbije i regiona. Posetioci su uživali u degustaciji delikatesa vrhunskog kvaliteta domaće proizvodnje, uz sjajna vina koja su doprinela vrhunskom ambijentu. U večernjim satima, posetioci su uživali u koncertu Ane Štajdohar i njenog benda. Kao jedan od najboljih vokala na našim prostorima, Ana Štajdohar je svojim hitovima domaćih i regionalnih zvezda ulepšala ovo vinsko veče. Koncert je počeo pesmom „Neko kao ti“,  a zatim su usledili hitovi „Toplo hladno“,  „Amore mio“,  i mnogi drugi, koje je zlatiborska publika pratila ovacijama.

Festival je okupio preko 40 izlagača u jedinstvenom ambijentu i predstavio više od 300 vrsta vina i rakija, kao i premium sireve i suhomesnate proizvode.

Program „Kulturnog leta“ nastavlja se 30. jula od 20.30 časova, kada svi gosti Zlatibora mogu uživati u hitovima grupe „Legende“ na bini Kraljevog trga.

„Vinomanija“ na Zlatiboru uz hitove Ane Štajdohar X