• Novosti >
  • Vesti >
  • Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije Zlatibor

Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor i opština Čajetina organizuju VELIKU LETNJU NAGRADNU IGRU

Nagradna igra počinje 15. jula 2024. godine i trajaće do kraja avgusta.

Gosti Zlatibora se za učešće u nagradnoj igri mogu prijaviti svakog dana na info centrima i info pultovima Turističke organizacije Zlatibor. 

Za ovu nagradnu igru obezbeđeno je preko 70 vrednih nagrada, a izvlačenja će biti organizovana svakog petka na Kraljevom trgu. Glavna nagrada je nov automobil marke Opel Corsa. Izvlačenje glavne nagrade biće organizovano u petak, 30. avgusta. 

Pravo da osvoje neku od vrednih nagrada imaće samo gosti koji su tokom svog boravka na Zlatiboru prijavljeni u centralni informacioni sistem E-turista. 

Na ovaj način Turistička organizacija Zlatibor pokušava da ukaže na važnost kategorizacije smeštaja i vođenja uredne evidencije turista na Zlatiboru. 

Svedoci smo velikog broja neregistrovanog smeštaja koji se danas nudi gostima Zlatibora. Ova nagradna igra ima za cilj da promoviše smeštaj koji je kategorisan po zakonu i pruži benifite gostima koji odsedaju u registrovanim smeštajnim objektima. Da privuče turiste da biraju isključivo kategorisane smeštajne objekte. 

Nagradna igra ima za cilj ne samo da pruži dodatnu vrednost gostima, već i da motiviše vlasnike smeštajnih objekata da se registruju i kategorizuju svoje objekte u skladu sa zakonom. Na taj način, povećava se broj registrovanih smeštajnih kapaciteta, što doprinosi rastu turističkog prometa, boljoj kontroli i kvalitetu usluge na Zlatiboru.



PRAVILA UČEŠĆA:

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna lica koja na Zlatiboru borave kao turisti najmanje jednu noć, i imaju prijavljeno mesto stalnog prebivališta van teritorije opštine Čajetina.

Popunjavanjem prijavnog listića lice koje se prijavljuje potpisuje saglasnost da se uneti podaci mogu koristiti u svrhu realizacije nagradne igre .

Presek prijavljenih lica vrši se petkom.

Svako lice se za učešće u nagradnoj igri može prijaviti jednom u okviru jednog kruga prijava.

Izvlačenja nagrada biće oganizovana javno, svakog petka na Kraljevom trgu, sa početkom u 19.30 časova.

Pravo da osvoji neku od nagrada ima lice koje je uredno popunilo prijavni listić i evidentirano je u centralnom informacionom sisitemu E-turista.

Ispunjenost uslova za osvajanje nagrada biće proveravana na javnom izvlačenju nagrada.

Prilikom izvlačenja dobitnika nagrada ovlašćeno lice koje ima pristup bazi podataka centralnog informacionog sisitema E-turista vrši proveru da li izvučeno lice ispunjava uslov za osvajanje nagrade, tj. da li je tokom boravka na Zlatiboru evidentirano u centralnom informacionom sisitemu E-turista.

Ukoliko izvučeno lice nije prijavljeno u centralni informacioni sitem E-turista, ne ispunjava uslove za osvajanje nagrade. U tom slučaju pristupa se izvlačenju novog lica, sve dok se ne izvuče lice koje ispunjava uslov predviđen pravilima Nagradne igre.

Ukoliko je lice koje ispunjava uslove za osvajanje nagrade prisutno na javnom izvlačenju, nagradu u vidu vaučera ili garantnog pisma preuzima na licu mesta.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik je dužan da potvrdi svoj identitet važećom ličnom ispravom.

Ukoliko lice koje ispunjava uslove za osvajanje nagradne igre nije prisutno na javnom izvlačenju, lice će biti obavešteno od strane Priređivača nagradne igre putem kontakt telefona koje je lice navelo u prijavnom listiću. Nagrada u vidu vaučera ili garantnog pisma licu će naknadno biti dostavljena.

Imena dobitnika Nagradne igre svakog pojedinačnog izvlačenja nagrada će biti objavljena na internet stranici Turističke organizacije Zlatibor www.zlatibor.org.rs, prvog radnog dana od dana izvlačenja.

Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije Zlatibor X