• Novosti >
  • Vesti >
  • Uz Džejlu Ramović počeo REFEST na Zlatiboru

Uz Džejlu Ramović počeo REFEST na Zlatiboru

Muzički festival „REFEST“, koji se prvi put održava na Zlatiboru, počeo je u sredu, 24. jula, na Tić polju i trajaće do petka, 26. jula. Ovaj festival posvećen je savremenoj muzici, uz nastupe poznatih izvođača.

Tokom trodnevnog festivala, publika će imati priliku da uživa u nastupima nekih od najpopularnijih izvođača iz regiona, svake večeri od 21.00 čas.

Prvo veče festivala otvoreno je nastupom benda „Beso De Loco“, koji je atmosferu zagrejao domaćim hitovima. Sjajan provod i dobru zabavu dodatno je obogatila Džejla Ramović sa svojim hitovima „Ruine“ i „Potraži me“, a veče je zatvorio DJ Burla.

Drugog dana festivala, publika će imati priliku da uživa u nastupima izvođača kao što su iZack, DJ Ila, Gazda Paja, Popov i Nikolija. Svaki izvođač donosi svoj jedinstveni stil i energiju, obećavajući noći ispunjene odličnom muzikom i zabavom.

Refest organizuje udruženje MP Project uz podršku Turističke organizacije Zlatibor, Opštine Čajetina i lokalne privrede.

Podsećamo da se u okviru ovog festivala održava i jedinstveni događaj na Kraljevom trgu – Zlatiborski susreti turizma na Refest festivalu, gde Turističke organizacije iz regije Zapadna Srbija predstavljaju svoju raznovrsnu ponudu. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa turističkim atrakcijama, lokalnom gastronomijom i kulturnim nasleđem ovog kraja.

Za više informacija o festivalu posetite: https://refest.rs.


Uz Džejlu Ramović počeo REFEST na Zlatiboru X