• Novosti >
  • Vesti >
  • Uspešna promocija regije Zapadna Srbija na Zlatiborskim susretima turizma

Uspešna promocija regije Zapadna Srbija na Zlatiborskim susretima turizma

Sajam turizma, održan u okviru REFEST festivala na Zlatiboru, uspešno je završen u petak, 25. jula. Tokom tri dana, od 23. do 25. jula, sajam je okupio izlagače iz regije Zapadne Srbije, predstavljajući bogatu turističku ponudu ovog kraja.

Posetioci Zlatibora su tokom trajanja sajma, na Kraljevom trgu,  imali priliku da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom Zlatibora, kao i regije Zapadna Srbija.

Sajam je obuhvatao predstavljanje turističkih organizacija Užica, „Tara-Drina" Bajina Bašta, Prijepolje, Sjenica, Sportsko turistički centar Arilje, LJubovija, „Dragačevo", Ivanjica, „Zlatar" i Požega. Svoju ponudu su predstavljali i zlatni sponzori "Refest" festivala: "Gold gondola", "Titova vila Zlatibor", kao i "Royal Gardens Zlatibor". Na Kraljevom trgu, u okviru sajma, predstavljeni su i štandovi sa zlatiborskim proizvodima, suhomesnatim specijalitetima kao i mlečnim prerađevinama. Posetioci su imali priliku da probaju proizvode mlekare „Naša Zlatka", „Gostiljski sir", destilerije "President", suhomesnate proizvode "Sekulić", "Marić", sireve "Zlatne Rudine", poljoprivredno gazdinstvo „Zoran Đurić" i druge.

Tokom drugog dana sajma, predstavnici turističkih organizacija  su uživali u vožnji Gold gondolom i uverili se u kvalitet usluga na Zlatiboru.

Festival "Refest" organizuje udruženje "MP Project" uz podršku Turističke organizacije Zlatibor, Opštine Čajetina i lokalne privrede.

Organizatori se zahvaljuju svim učesnicima, izlagačima i posetiocima na učešću i podršci. Posebna zahvalnost ide i lokalnim turističkim organizacijama  koji su doprineli uspešnoj realizaciji sajma. Radujemo se budućim susretima i nastavku saradnje.


Uspešna promocija regije Zapadna Srbija na Zlatiborskim susretima turizma X