• Novosti >
  • Vesti >
  • U fenomenalnoj atmosferi završen festival „REFEST" na Zlatiboru

U fenomenalnoj atmosferi završen festival „REFEST" na Zlatiboru

Nakon nezaboravne večeri koju su nam prethodno veče priredili iZack, DJ Ila, Gazda Paja, Popov i Nikolija, u petak 26. jula u fenomenalnoj atmosferi završen je „REFEST" festival.

Publiku su ovo veče zagrevali DJ Vizard i DJ Simun, koji su svima poznate hitove kako domaćih tako i stranih izvođača doneli u potpuno novom ritmu i zvuku. Nakon njih na sceni su nastupili Fox i Grca, koji su svojim hitovima „Kocke leda", „Bele šare", „Ne zovi me" i mnogim drugim, upotpunili nastup na Tić polju.

Atmosfera je dostigla vrhunac kada je na binu istupio Sajfer. Publika je neiscrpno ponavljala i pevala svaki stih našeg poznatog repera. Na samom kraju ovogodišnjeg „REFEST" festivala nastupili su Rimski i Korona, koji su svojom neverovatnom energijom do kasnih večernjih sati i izvanrednom interakcijom sa fanovima, zlatiborskoj publici priredio noć za pamćenje.

Festival „REFEST" održan je u punom sjaju, a nadamo se da ćemo se videti na istom mestu – na Tić polju na Zlatiboru, i sledeće godine.

„Zlatiborsko kulturno leto" nastavlja se već sutra, drugim danom manifestacije pod nazivom „Erski kabare", koja se održava u periodu od 26. do 28. jula na tri lokacije – Čajetina, Zlatibor i na Torniku - poslednjoj stanici Gold Gondole.

U fenomenalnoj atmosferi završen festival „REFEST" na Zlatiboru X