• Novosti >
  • Vesti >
  • Turistička organizacija Zlatibor ugostila poznatu blogerku Višnju Kostić

Turistička organizacija Zlatibor ugostila poznatu blogerku Višnju Kostić

Turistička organizacija Zlatibor tokom prethodne nedelje ugostila je blogerku Višnju Kostić, na Instagramu poznatu kao visnja_u_svetu i tom prilikom joj predstavila bogatu turističku ponudu koju Zlatibor kao destinacija nudi.

Ono što je zanimljivo i neobično jeste to da je Višnja popadija koja na svojoj Instagram stranici redovno sa svojim pratiocima deli priče o najlepšim manastirima i verskim objektima širom Srbije, pa je tako ovoga puta fokus njenih obilazaka bio upravo na verskom turizmu koji na Zlatiboru i njegovoj okolini može mnogo toga da pruži. Višnja je imala priliku da poseti manastir Uvac, skriveni biser zlatiborskog kraja, ali i crkvu brvnaru koja se nalazi u mestu Jablanica. Kako Višnja navodi, i ranije je imala priliku da obiđe i upozna slične lokalitete, pa je tako već bila u poseti manastiru Dubrava, kao i crkvi brvnari u Dobroselici.

Kako je Višnja majka četvoro dece, Turistička organizacija Zlatibor odlučila je da joj predstavi i velnes i spa ponudu koja se na Zlatiboru nudi, pa je tako bila i gost hotela „Queen“ u kom je imala priliku da se prepusti uživanjima i odmori od svakodnevnih brojnih obaveza u spa centru ovog novootvorenog hotela.

S obzirom na to da je Zlatibor destinacija koja se ističe pre svega po lepoti prirode koja je krasi, nismo propustili priliku da Višnju provedemo kroz najlepša zlatiborska sela i predele koji krase našu zlatnu planinu, a o utiscima koje je Višnja stekla tokom boravka na Zlatiboru možete više pročitati u nastavku teksta.

„Poziv Turističke organizacije Zlatibor da budem njihov gost dva dana i vidim manje viđene lepote naše zlatne planine sam prihvatila bez dvoumljenja. Od detinjstva odlazim na Zlatibor zbog zdravstvenih problema i mogu da posvedočim njegov status vazdušne banje.

Prvog dana sam počastvovana kraljevskim tretmanom hotela Queen of Zlatibor. LJubaznošću menadžera hotela Nikole na usluzi su mi bili restoran i spa centar koji su za svaku preporuku.

Drugog dana smo krenuli u našu dogovorenu avanturu- do zlatiborskog sela Jablanica i crkve brvnare Pokrova Presvete Bogorodice, i dalje do manastira Uvac. Oduševila me je priča da su od malobrojnih crkava brvnara na našim prostorima čak tri u zlatiborskim selima. Manastir Uvac je skriveni dragulj ovog kraja- izazov je doći do njega, ali vredi. Nisu samo ovi verski spomenici kulture ono što ostavlja bez daha- već i sam dolazak do njih. Priroda u kojoj se prepliću pašnjaci, listopadne i četinarske šume, pogledi koji sežu do planina Bosne i Crne Gore i vazduh, vazduh koji regeneriše.

Zlatibor ima sve! I uvek ću se rado odazvati svakoj prilici da mu dođem."

Ovom posetom Turistička organizacija Zlatibor još jednom je pokazala da ide u korak sa vremenom i svim inovacijama koje ono donosi, da širom raširenih ruku prihvata sve prednosti koje digitalni marketing sa sobom nosi i potrudićemo se da u budućnosti ugostimo što više blogera i influensera koji će nam pomoći da zajedničkim snagama radimo na promociji Zlatibora kao turističke destinacije.


Turistička organizacija Zlatibor ugostila poznatu blogerku Višnju Kostić X