• Novosti >
  • Vesti >
  • Turistička organizacija Zlatibor učestvovala na 14. Turističkom forumu

Turistička organizacija Zlatibor učestvovala na 14. Turističkom forumu

Turistička organizacija Zlatibor je učestvovala na 14. Turističkom forumu Srbije koji je od 26. do 28. septembra u Kuršumlijskoj banji okupio zaposlene u turističkoj industriji.

Svečano otvaranje foruma upriličeno je obraćanjem: Višnje Rakić - pomoćnik ministra turizma i omladine Vlade Republike Srbije, Vojkan Čarapića - predsednika opštine Kuršumlija, Bojana Aleksića - upravnika AD "Planinka", kao i Marije Labović - direktorke Turističke organizacije Srbija.

Ovaj jedinstveni događaj u organizaciji Turističke organizacije Srbije, ima za cilj edukaciju zaposlenih u turizmu i razmenu znanja i iskustava među zaposlenima. Tokom trajanja Foruma turistički radnici, predstavnici lokalnih turističkih organizacija i predstavnici medija imali su priliku da kroz pažljivo odabrana predavanja razmene iskustva, stavove, ideje, predstave inovativna rešenja, a sve sa ciljem razvoja turističke usluge i unapređenja turističke ponude Srbije.

Edukativni deo programa ovogodišnjeg Foruma obuhvatao je predavanja na različite teme: „Marketing sistem u turizmu Republike Srbije: od nacionalnog do regionalnog nivoa", "Kreiranje uspeha u digitalu", "Kako maksimizirati vidljivost destinacije na društvenim mrežama".

Turistički forum u Kuršumlijskoj banji bio je i prilika da se obeleži 27. septembar, Svetski dan turizma.


Turistička organizacija Zlatibor učestvovala na 14. Turističkom forumu X