Sara Jo priredila spektakl na Zlatiboru

Nakon zvuka trube i tradicionalnih narodnih igara u prethodnim večerima, u nedelju 21. jula, posetioci „zlatne“ planine imali su priliku da uživaju u koncertu naše popularne pevačice Sare Jovanović – poznate kao Sara Jo.

Na Kraljevom trgu na Zlatiboru i ovo veče okupilo se više hiljada posetilaca, koji su uživali u mnoštvu dobro poznatih Sarinih hitova, kao što su: „Muškarčina“, „Divlja“, „Mili Mili“, „Nemam vremena za to“, kao i mnogim drugim hitovima, kako Sarinim tako i od drugih domaćih i regionalnih zvezda.

Raspevana i razigrana, Sara je svojom neverovatnom i neiscrpnom energijom atmosferu načinila magičnom, tako da je i zlatiborska publika ovo veče plesala sa njom. Ono što je takođe oduševilo sve prisutne jeste očaravajuća interakcija pevačice sa publikom, koja je bila pokretač ove večeri za pamćenje.

Sara Jo je svoju karijeru započela 2012. godine učešćem u televizijskom pevačkom takmičenju „Prvi glas Srbije“, a najveći odskok u karijeri desio se učešćem na „Pesmi za Evroviziju“ 2022. godine sa singlom „Muškarčina“. Nakon toga je objavila svoj debitantski album „Bez kontrole“ i nastavila karijeru u novom zvuku i imidžu.

„Zlatiborsko kulturno leto“ nastavlja se već 24. jula 2024. godine, kada počinje festival pod nazivom „Refest“, koji će trajati tri dana, od 24. do 26. jula, na Tić polju na Zlatiboru.

Sara Jo priredila spektakl na Zlatiboru X