• Novosti >
  • Vesti >
  • Proslava novogodišnjih praznika na Kraljevom trgu

Proslava novogodišnjih praznika na Kraljevom trgu

Kao i svake godine, Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor sa posebnom pažnjom pripremaju tradicionalni doček Nove godine za svoje posetioce, koji će se održati na Kraljevom trgu. Ove godine, praznični program počinje ranije i biće bogatiji nego ikad.

Novogodišnju noć uveličaće koncert Peđe Jovanovića, koji počinje u 21 čas, dok će tačno u ponoć, u noći dočeka, biti priređen spektakularni vatromet, uz koncert trubačkog orkestra Dejana Jevđića. Za ljubitelje prazničnih proslava, tu je i tradicionalna repriza dočeka, 1. januara, koju će obeležiti nastup Vlade Georgieva, takođe od 21 čas.

Stvaranju praznične čarolije i nezaboravnog doživljaja zime na najposećenijoj planini Srbije doprineće manifestacija "Zlatiborska božićna bajka" koja će biti održana od 21. decembra 2024. do 15. januara 2025. godine na Kraljevom trgu, svakodnevno od 17 do 21 čas.

Zabava je zagarantovana i u petak, 27. decembra, kada će biti organizovana dodela novogodišnjih paketića za svu decu sa teritorije opštine Čajetina (zaključno sa četvrtim razredom osnovnih škola). Najmlađi će imati priliku da uživaju u veseloj novogodišnjoj atmosferi i zabavnom programu.

Pored dočeka na otvorenom, zlatiborski hoteli i restorani pripremaju veoma bogatu prazničnu ponudu, tako da sve koji budu boravili na “zlatnoj planini” tokom novogodišnjih dana očekuje odličan provod. Poznata imena domaće muzičke scene, praznična čarolija i magična atmosfera Zlatibora garantuju još jednu Novu godinu za pamćenje.

Dobar provod Vas neće zaobići ma gde ovde bili. Dobrodošli na Zlatibor!

Proslava novogodišnjih praznika na Kraljevom trgu X