• Novosti >
  • Vesti >
  • Promocija PP FESTA – Festivala između reke i planina na Zlatiboru

Promocija PP FESTA – Festivala između reke i planina na Zlatiboru

U sredu 03. jula 2024. godine Turistička organizacija Prijepolje u saradnji sa Planinarsko – skijaškim klubom „Kolovrat“  uz pomoć Opštine Čajetina i Turističke organizacije „Zlatibor“ organizovala je promociju PP FESTA – Festivala između reke i planina, koji se po prvi put organizuje u opštini Prijepolje u periodu od 04. do 07. jula.

Posetioce ove manifestacije očekuje bogat zabavno muzički program sa tri velika koncerta i sportske aktivnosti. Prvo veče festivala nastupiće grupa Valentino, drugo veče organizovan je koncert Željka Vasića, dok poslednjeg dana festivala nastupiće Alen Islamović.

Pored muzičkog dela manifestacije organizuju se i razne zanimljive aktivnosti poput splavarenja rekom Lim tokom sva tri dana trajanja manifestacije, potom Međunarodni Kup u ribolovu na Potpećkom jezeru, Kup u paraglajdingu, Limski darovi - takmičenje u pripremanju najbolje riblje čorbe, kao i nesvakidašnji Izbor za najboljeg prijepoljskog zeta i snajku. Pored navedenih aktivnosti posetioci manifestacije mogu prisustvovati dvodnevnom takmičenju u Basketu 3 na 3, na koji se do sada prijavio veliki broj poznatih ekipa ne samo iz naše zemlje, već i iz regiona. Treba pomenuti da će tokom trajanja manifestacije posetioci moći da obiđu i Sajam domaćih proizvoda i domaće radinosti, kao i program za najmlađe posetioce sa animatorima, maskotama i prikladnom dečijom muzikom.

Tokom trajanja ove promocije za posetioce Zlatibora koji su bili zainteresovani da posete štand Prijepolja organizovana je zanimljiva nagradna igra sa vrednim nagradama.

Ne treba zaboraviti da Prijepolje obiluje brojnim prirodnim i kulturnim znamenitostima, kao što su Manastir Mileševa, Manastir Davidovica, Ibrahim Pašina džamija, slapovi Sopotnice, Kamena Gora, planine Zlatar i Jadovnik, kao i brojne druge atrakcije.


Promocija PP FESTA – Festivala između reke i planina na Zlatiboru X