Osvoji nagradu ove jeseni na gondoli

Gold gondola je jedno od najomiljenijih zlatiborskih mesta za zabavu na otvorenom, a naročito porodicama sa decom. Za predstojeći jesenji raspust pripremili smo raznovrsne sadržaje pre svega po meri najmlađih, ali i njihovih roditelja tako da na jednom mestu cela porodica može provesti nezaboravne trenutke.

Posetioce koji odluče da provedu dane raspusta na gondoli očekuje kombinacija kreativnosti, slikarstva, tradicionalnih ukusa i dobre atmosfere, a provod na najvišem vrhu Zlatibora obeležiće aktulenih muzički hitovi.

Program:

Subota 09.11. – DJ žurka u Gold gondola baru na Torniku uz promotivne cene pića i dečija kreativna radionica

Nedelja 10.11. – Degustacija kačamaka i promocija organskog mleka na Torniku

Ponedeljak 11.11. – Kreativna radionica „Četkica i čašica“ u Gold gondola baru


Likovni konkurs „Gold gondola u svim godišnjim dobima“

Inspirisani jesenjim raspustom, po prvi put ove godine organizujemo likovni konkurs na temu „Gold gondola u svim godišnjim dobima“ koji će trajati od 1. do 15. novembra 2024. godine. Maštovitost i talenat imaju priliku da pokažu mališani uzrasta od 1. do 8. razreda osnovne škole, a njih očekuju razne nagrade iznenađenja u kategorijama mlađih i starijih osnovaca. Neki od najboljih likovnih radova krasiće proizvode u našem Gondola šop-u koji će biti jedni od najuatentičnijih suvenira na Zlatiboru.

Likovne radove je potrebno poslati od 1 do 15. novembra putem Instagrama, Mesindžera ili na mejl marketing@goldgondola.rs uz obavezne podatke: ime i prezime deteta, njegov uzrast, ime i prezime roditelja i broj telefona roditelja/staratelja, kao i naznaka: Likovni konkurs „Gold gondola u svim godišnjim dobima“.

Konkursom će biti obuhvaćeni i likovni radovi mališana sa kreativne radionice tokom jesenjeg raspusta.

Uživajte u radostima koje donosi jesen na Gold gondoli.ostima koje donosi jesen na Gold gondoli.

Osvoji nagradu ove jeseni na gondoli X