• Novosti >
  • Vesti >
  • Novi broj Elektronskih novina najavljuje Festival sportskog filma

Novi broj Elektronskih novina najavljuje Festival sportskog filma

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje svojih Elektronskih novina. 

Avgustovski broj najavljuje bogat i sadržajan program 13. Međunarodnog festivala sportskog filma, koji će se na Zlatiboru održati od 22. do 25. avgusta 2024. godine. 

U skladu sa temom, ovaj broj otvara Uvodnik Arsena Đurića, predsednika SO Čajetina i predsednika Organizacionog odbora Međunarodnog festivala sportskog filma Zlatibor. 

Ovaj letnji broj Elektronskih novina sumira brojna dešavanja koja su do sada upotpunila Zlatiborsko kulturno leto, a posebno interesantan  deo je ekskluzivni intervju sa maestrom Bojanom Suđićem, koji je sa svojim "Virtuozima" nedavno nastupio na "zlatnoj" planini. 

U novom broju čitaoci će pronaći priču o blagotvornom spoju Zlatibora i aktivnosti Specijalne bolnice "Čigota", priču o vrhunskom modnom događaju koji je organizovan u neobičnom ambijentu međustanice na Ribničkom jezeru, kao i kratak pregled najinteresantnijih dešavanja u svetu zlatiborskog turizma za protekli mesec.

Rubrika "Zalogaji Zlatibora" čitaocima predstavlja tradicionalne zlatiborske specijalitete, dok se u okviru "Smeštaja Zlatibora" predstavlja seosko turističko domaćinstvo "Malo selo Bojanovići" iz Golova. 

Iz prošlosti Zlatibora u novom broju stiže priča o spomenicima i spomen česmama koje čuvaju sećanja Zlatiboraca. 

Julsko izdanje Elektronskih novina možete preuzeti ovde ili pogledati u nastavku:


Lista dokumenata

  1. Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor - avgust 2024 2.9 MB pdf
Novi broj Elektronskih novina najavljuje Festival sportskog filma X