• Novosti >
  • Vesti >
  • Letnji bioskop na otvorenom oduševio posetioce na međustanici Gold gondole

Letnji bioskop na otvorenom oduševio posetioce na međustanici Gold gondole

U nedelju, 21. jula, održan je prvi letnji bioskop na otvorenom ove godine, projekcijom animiranog filma „Ratatui“ na međustanici gondole. Za sve posetioce stvoren je ugođaj za pamćenje u planinskom ambijentu uz svež vazduh i kokice. Porodice sa decom su se najviše obradovale premijeri letnjeg bioskopa, uživajući sa svojim najmlađima u nesvakidašnjem sadržaju.

Gondola predstavlja veliki iskorak zlatiborskog turizma, svojim uslugama i poslovanjem pomerila je granice savremenog turizma i zabave u prirodi. Ove godine nudi mnogobrojne atraktivne sadržaje u turističkoj ponudi Zlatibora, a bioskop na otvorenom je obogatio ukupnu ponudu. Vodeći se željama posetilaca, do kraja letnje sezone biće još nekoliko projekcija kultnih filmova različitih žanrova. Sledeća projekcija je zakazana za 30. jul.

Program Kulturnog leta se nastavlja, tako da posetioci Zlatibora mogu uživati u predstojećem muzičkom festivalu “Refest” na Tić Polju od 24. jula do 26. jula. U okviru festivala, na Kraljevom trgu održava se i sajam turizma Zlatiborski susreti turizma od 23. do 25. jula. Više informacija možete pronaći na našem sajtu ili putem aplikacije zlatibor.live.

Letnji bioskop na otvorenom oduševio posetioce na međustanici Gold gondole X