Jesenje promocije Zlatibora

Turistička organizacija Zlatibor u narednom periodu organizuje nekoliko promocija kojima najavljuje predstojeću zimsku sezonu i promoviše turističke potencijale i atrakcije "zlatne" planine.

Za potencijalne goste i srpsku dijasporu iz Austrije, Turistička organizacija održaće promociju Zlatibora u Beču, 17. oktobra 2019. godine. Prezentacija će biti održana u 19.00 časova u "Idea House" medija centru u Beču u organizaciji Ambasade Republike Srbije, Predstavništva Republike Srpske i Zajednice srpskih klubova u Beču, a pored Zlatibora svoje potencijale predstaviće i Olimpijski centar Jahorina.

Predstojeći vikend takođe će biti u znaku promocija jer se Zlatibor predstavlja i gostima iz Bosne i Hercegovine. U nedelju 20. oktobra u Brčkom, TO Zlatibor priprema "planinski doručak" po kome je prepoznatljiv. Događaj se održava u organizaciji serijala "Kuhinjica", Udruženja Hotelijera Brčko distrikta i Vlade Brčko Distrikta. Događaju će prisustvovati preko 80 novinara i predstavnika medija, ne samo iz Bosne i Hercegovine, već iz celog regiona. 

Jesenje promocije Zlatibora X