• Novosti >
  • Vesti >
  • Dino park i mališani Zapadne Srbije ulepšali veče na Zlatiboru

Dino park i mališani Zapadne Srbije ulepšali veče na Zlatiboru

Da je zlatiborski Dino park najveći edukativni i zabavni centar na Balkanu još jednom je dokazano sinoć, u subotu, 26. jula, kada je na letnjoj pozornici Kraljevog trga organizovana manifestacija "Upoznajmo Zapadnu Srbiju kroz mladost". 

Priredba koja je započela najpre okupljanjem učesnika u Dino parku, nastavljena je svečanim defileom i centralnom proslavom koja je održana na Kraljevom trgu, a sve u okviru bogatog programa Dino dečijeg kulturnog leta.

Manifestacija je okupila veliki broj dece i mladih sa jednim ciljem, da se promovišu lepote gradova, opština i sela Zapadne Srbije, da se promoviše jednakost, druženje i radost detinjstva. Mališani iz Čajetine, Zlatibora, Sirogojna, Mačkata, Užica, Sevojna, Bajine Bašte i Beograda imali su priliku da brojnoj publici na Kraljevom trgu predstave ono što je najlepše iz njihovih rodnih mesta i ono što bi svaki turista trebalo da oseti, vidi i doživi. Divne priče iz različitih gradova, sela i opština, i divna energija razdraganih mališana uspeli su da, uprkos kiši, zadrže publiku na Kraljevom trgu  i kroz pesmu i igru, tradiciju i kulturu predstave običaje mesta iz kojih dolaze. 

Najveći aplauz publike izazvali su najmlađi članovi "Dino kluba" koji imaju svega četiri godine, a na velikoj zlatiborskoj pozornici izveli su divnu priredbu. Ovo je bila idealna prilika i da se Dino park zahvali svim prijateljima koji su pomogli održavanje manifestacije,a to su: opština Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor, mlekara "Naša Zlatka", kompanija Zlatiborac i Vip Casa Club Zlatibor. 

Dino park i mališani Zapadne Srbije ulepšali veče na Zlatiboru X