• Novosti >
  • Vesti >
  • Zlatibor se priključuje promo-karavanu „Vidi Srbiju 2018“

Zlatibor se priključuje promo-karavanu „Vidi Srbiju 2018“

Promo-karavan „Vidi Srbiju 2018“ ovogodišnji je nastavak već dugogodišnje promo kampanje Turističke organizacije Srbije pod sloganom „Vidi Srbiju - koje momente ćeš pamtiti ovog leta“, namenjene domaćim gostima u cilju predstavljanja ponude Srbije u letnjem periodu.

U nastavku svojih promotivnih aktivnosti, kojima najavljuje predstojeću letnju sezonu na zlatnoj planini, Turistička organizacija Zlatibor, prihvatila je poziv Turističke organizacije Srbije za učešće u turističkom promo-karavanu. Prva lokacija ovogodišnjeg karavana biće jedno od najlepših beogradskih izletišta na Avali, kod Avalskog tornja, 2. juna 2018. godine u periodu od 10 do 14 časova gde će se okupiti predstavnici šarenolike ponude srpskog turizma.

Posetioci će imati priliku da učestvuju u zabavnom programu, da vide predstavljanje folklornih narodnih igara, nastupe muzičkih grupa, kao i projekcije turističkih filmova.

Turistička organizacija Zlatibor će iskoristiti priliku da predstavi svoju turističku ponudu, a u okviru programa na glavnoj bini ovog promo događaja staviće akcenat na najavu predstojećeg, petog po redu „Hills Up“, muzičkog festivala. Reč je o festivalu koji će u muzičkom delu programa okupiti najpoznatija imena domaće rok i elektronske muzike. Tokom tri večeri trajanja festivala publika će imati priliku da čuje: Riblju čorbu, Partibrejkerse, Gobline, Kerber, Mortal Kombat i druge...

Takođe, u okviru događaja na Avali, posetioci će imati i priliku da na kvizu znanja „Koliko poznajete Srbiju“ dobiju neku od vrednih nagrada poput ulaznica za Avalski toranj, Etnografski muzej, vikend u nekoj od srpskih planina i banja ili vožnju helikopterom iznad neke turističke destinacije u Srbiji, kao i druge vredne nagrade.

(Autor fotografije prirode: Branislav Brkić)

Zlatibor se priključuje promo-karavanu „Vidi Srbiju 2018“ X